Основните версии за инцидента на българо-турската граница са, че става въпрос

...
Основните версии за инцидента на българо-турската граница са, че става въпрос
Коментари Харесай

Какви са версиите за трагедията на турската граница

Основните версии за случая на българо-турската граница са, че става въпрос или за трафик на мигранти, или за трафик на опиати. Това заяви на брифинг заместник–главният прокурор и шеф на Националната следствена работа (НСлС) Борислав Сарафов.

Той приказва за трагичния случай, при който граничен служител на реда бе погубен в понеделник вечерта, до момента в който патрулира по границата с Турция, в региона на село Голям Дервент.
-->
" Какви са аргументите ще установим в хода на нашето следствие, смятам, че в границите на 12 часа установихме не малко от информацията “, изясни Сарафов, представен от " ДарикНюз ".

„ Престъплението постоянно има отмъщение и ние няма до пощадим напъните си да накажем причинителите на това тежко злочинство “, съобщи той.

Според шефа на Национална следствена служба сходно посягане с изключение на закононарушение и злочинство, е и вандалски акт против българската страна и против суверенитета. „ Да простреляш еднообразен служител на реда на границата на една страна, това граничи с терористичен акт, това е посягане против суверенитета на страната “, безапелационен е Борислав Сарафов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР